Confidentialitatea datelor

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in concordanta cu Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), precum si cu orice alta legislatie aplicabila in domeniu, va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand achizitionati produse prin site-ul nostru web.

Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal

Operatorul in relatia cu datele dvs. cu caracter personal este societatea Chorus Research Engineering Distribution S.R.L. Galati, persoana juridica romana, cu sediul social in Galati, str.Arad nr.12, bloc PS14A, parte, inregistrata la ORC Galati sub nr. de ordine J17/215/2001, avand CUI 13808750 in calitate de proprietar al website-ului www.chorus.ro.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Datele cu caracter personal pe care le prelucram direct de la dvs. pot include: informatii legate de identitate si modalitati de contact cum ar fi numele dumneavoastra, compania, functia detinuta in cadrul companiei, adresa de domiciliu, in cazul in care ne-ati comunicat-o, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail,. informatii financiare, ca de exemplu datele contului bancar, iar in calitate de candidat la un loc de munca, interesele dvs. privind locul de munca.

Scopul prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru livrarea bunurilor comandate.
Acest scop include:

 • Crearea si administrarea contului in cadrul platformei Chorus Research Engineering Distribution;
 • Prelucrarea comenzilor. Colectam aceste informatii pentru a va livra comanda, a obtine plata, a comunica cu dvs despre stadiul comenzii;
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs.
 • Prelucram aceste date pentru identificarea sistemelor dvs., intelegerea configuratiei produselor, diagnosticarea problemelor dvs. si furnizarea de solutii;
 • Pentru a va afla opinia privind produsele livrate;
 • Informarea despre promotii si oferte.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Partajam informatiile cu caracter personal cu punctele de lucru ale societatii Chorus Research Engineering Distribution, cu furnizorii de bunuri implicati in activitatile noastre, furnizorilor de servicii de curierat, societatilor de asigurare.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Asiguram securitatea datelor prin masurin tehnice si organizatorice adecvate. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare, stocarea datelor facandu-se pe servere securizate.

Chorus Research Engineering Distribution S.R.L. Galati:

 • prelucreaza datele cu character personal in mod echitabil si legal;
 • colecteaza informatiile cu character personal in scopuri specificate;
 • pastreaza informatiile cu character personal doar atat cat este necesar in scopurile pentru care au fost colectate si prelucrate.

Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a va autentifica folosim atat numele de utilizator cat si parola.
Va revine raspunderea pentru pastrarea securitatii datelor dvs. de conectare.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal: dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate, de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete, de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea, dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere.


CHORUS - versiune BETA

close_small
 • Bună ziua!
  Cu ce vă pot ajuta?

send