Cum comand online

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de echipamente electrice. Odata ce ati gasit un echipament electric ce se potriveste dorintelor dumneavostra, apasati pe butonul  Adauga in cos - CHORUS Electric - Echipamente si Solutii

Cosul de cumparaturi

La adaugarea echipamentelor electrice in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate echipamentele electrice selectate.

Pentru a mai adauga echipamente electrice in cos, puteti reveni in magazinul virtual prin apasarea butonului "Inapoi".

Cand ati terminat de adaugat in cosul de cumparaturi toate echipamentele electrice dorite, puteti plasa comanda prin apasarea butonului "Continua".
Acest buton este afisat doar daca sunteti autentificat si aveti completate toate datele necesare facturarii.
In caz contrar, veti vedea un mesaj de notificare sub butonul "Inapoi" ce va mentiona ca "*Pentru a lansa comanda trebuie sa fiti autentificat".
De asemenea, daca nu aveti completate datele de facturare/livrare in "Contul meu", veti vedea un mesaj de notificare sub butonul "Inapoi" ce va mentiona ca "Pentru a lansa comanda trebuie sa aveti datele completate in sectiunea Contul meu".

Eliminarea unui echipament electric din cosul de cumparaturi se face apasand linkul "Sterge din cos".

Modificarea cantitatilor se face editand cantitatea si apasand butonul "actualizeaza cantitate". Cantitatea comandata trebuie sa fie multiplu de set.
In caz contrar, veti fi avertizati si va trebui corectata valoarea introdusa la cantitate.

Preturile nu includ TVA.

Preturile nu includ valoarea taxei verzi.

Costul de transport nu este inclusa in valoarea comenzii.
Pentru comenzi mai mari de 150 RON fara TVA nu se percepe cost de transport.Cos de cumparaturi - CHORUS Electric - Echipamente si Solutii

Verificare comanda

Dupa apasarea butonul "Comanda" din cosul de cumparaturi veti ajunge in pagina de verificare.
Trebuie sa va asigurati ca datele de facturare si livrare sunt corecte. Puteti sa mai faceti modificari revenind la "Contul meu" sau la cosul de cumparaturi.

Alegeti modalitatea de plata preferata.

Folositi rubrica observatii pentru a ne comunica informatii suplimentare despre comanda, livrare, plata, etc.Verificare comanda - CHORUS Electric - Echipamente si Solutii

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare (ramburs) sau prin virament bancar.
In cazul in care doriti sa platiti prin virament bancar, dupa procesarea comenzii veti primi pe email o factura proforma cu suma exacta de plata (ce va include si taxa verde, transportul). Comanda va fi livrata conform termenului de livrare estimat afisat pe site, dupa efectuarea platii.

Cost transport

Costul de transport nu este inclus in valoarea comenzii afisate pe site-ul CHORUS Electric.
El va fi calculat separat in functie de distanta ce trebuie parcursa si de greutatea echipamentelor. In cazul in care aveti in comanda mai multe echipamente electrice, unele avand termen mai mare de livrare, altele mai mic si doriti mai multe transporturi pentru comanda, va rugam sa ne precizati acest lucru (costul de transport va fi astfel mai mare).

Livrare

Comanda va fi livrata conform termenului de livrare estimat afisat pe site, la adresa de livrare specificata de dumneavostra.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Finalizeaza comanda - CHORUS Electric - Echipamente si Solutii


Articole legate de acest subiectCHORUS - versiune BETA

close_small
  • Bună ziua!
    Cu ce vă pot ajuta?

send