Despre noi

Thumbnail-image
Chorus-image
Domeniu de activitate Inginerie electrica
Sediul firmei Galati, Romania
Filiale 15+ orase
Ani de activitate 23 ani
Angajati 300+
Apartenenta la nivel global Membru IMELCO

Echipamente electrice

Automatizari

Dezvoltare Software

Extindere nationala

Electricitatea a patruns in toate domeniile de activitate: in agricultura, servicii, constructii, educatie, cultura, sanatate, sport, stiinta etc. Cel mai mult, insa, o regasim in industrie, acolo unde omul produce, pentru progres si pentru o viata mai buna.

Chorus Research Engineering Distribution este o companie de solutii electrice complete pentru tehnologii energetice si de automatizari, cu o vasta experienta in domeniu si intentii generoase de viitor.

Suntem consecventi dezideratelor: multumirea clientilor, perfectionarea continua si munca in echipa, cu pasiune pentru ceea ce facem, provocand schimbarea. Aceste principii stau la baza ofertei noastre de colaborare.

Beneficiile colaborarii:

  • Consultanta tehnica la alegerea echipamentelor electrice;
  • Servicii de proiectare in domeniul electric la orice putere instalata si la orice nivel de tensiune;
  • Executie si punere in functiune de instalatii electrice de orice tip;
  • Service si mentenanta pentru instalatiile electrice;
  • Dezvoltare software de aplicatie;
  • Automatizari utilizand PLC-uri (Programmable Logic Controller), relee inteligente, DSP-uri (Digital Signal Processor) etc.;
  • Solutii eficiente pentru optimizarea consumului de energie electrica, energia economisita fiind cea mai ieftina;
  • Livrare de echipamente.

Chorus ofera, pentru toate aplicatiile domeniului electric, calitate si eficienta energetica.

Chorus - membru IMELCO

Chorus Research Engineering Distribution SRL din Romania este un membru IMELCO din data de 1 ianuarie 2020.

IMELCO este cel mai mare grup de marketing de distributori independenti de electricitate din lume, cu 1.180 de membri in 22 de tari.

Cu sediul central la Bruxelles, IMELCO este un grup detinut de membri de organizatii de distributori de produse electrice din Europa, Australia, Rusia si America de Nord. Infiintata in urma cu peste 25 de ani, IMELCO aduce parteneri de afaceri din 22 de tari la o singura masa, permitand schimbul de experienta si facilitand un cadru comun pentru succesul membrilor individuali si al grupului in general.

IMELCO este prezenta pe piata romaneasca deja din 2006. Acum, expertiza Chorus contribuie in mod ideal la acoperirea pietei romanesti si intareste prezenta retelei internationale IMELCO in Europa.

IMELCO se asteapta la avantaje care decurg din parteneriat, spune directorul general Elena Reignier: "Asteptam cu nerabdare sa ne extindem prezenta pe piata romaneasca cu Chorus in viitor, pentru a consolida pozitia de distributori independenti de electricitate."

Citeste comunicatul de presa