Articole

AFDD

AFDD este un dispozitiv inovator dezvoltat special pentru detectarea si deconectarea circuitelor electrice ce prezinta defecte ascunse de arc electric ce pot provoca daune grave. Doar un AFDD poate detecta si deconecta defectele de arc electric in serie si in paralel in instalatiile electrice.
Dispozitivele AFDD pentru detectarea defectelor de arc electric au fost create pentru a oferi o siguranta ridicata in locuinte, ansamblurile rezidentiale si cladirile de birouri. AFDD reduce riscul aparitiei incendiilor de natura electrica cauzate de arcurile electrice rezultate fie in interiorul aparatelor electrice fie in circuite electrice defecte, uzate sau utilizate necorespunzator....

Intreruptoare automate Eaton

Tehnologia “Push In”

Beneficiile noilor game de protectii pentru motor PKZ si de contactoare DIL, cu borne de tip "Push-in", sunt evidente atat pentru tehnicieni cat si pentru cei responsabili de bugetul unui proiect. Conectarea sigura si fara instrumente a componentelor din tabloul electric simplifica munca tehnicienilor, iar reducerea cu pana la 50% a timpului necesar acestui proces eficientizeaza costurile companiei.
Protectii pentru motor PKZ.
Intreruptoarele automate PKZ de protectie a motorului din seria Moeller de la Eaton combina protectia la scurtcircuit si protectia la...

Performanta Eaton

Power Defense

Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense de la Eaton sunt concepute special pentru sistemele de distributie a energiei. Sunt proiectate sa corespunda necesitatilor privind siguranta aplicatiilor in cladirile comerciale, cladiri de birouri sau locuinte.
MCCB-urile Eaton Power Defense pot distribui, comuta si controla sigur si fiabil energia electrica pentru constructiile comerciale de dimensiuni mari si mici. Prezinta o conceptie de protectie inovatoare si ofera functii de semnalizare si de diagnosticare a defectiunilor.
Intreruptoarele de tip Power Defense sunt un raspuns privind protectia de natura electrica a constructiilor

Performanta Eaton

Apartenenta globala: IMELCO

Chorus Research Engineering Distribution SRL din Romania este un membru IMELCO din data de 1 ianuarie 2020.
IMELCO este cel mai mare grup de marketing de distributori independenti de electricitate din lume, cu 1.180 de membri in 22 de tari.
Cu sediul central la Bruxelles, IMELCO este un grup detinut de membri de organizatii de distributori de produse electrice din Europa, Australia, Rusia si America de Nord. Infiintata in urma cu peste 25 de ani, IMELCO aduce parteneri de afaceri din 22 de tari la o singura masa, permitand schimbul de experienta si facilitand un cadru comun pentru succesul membrilor individuali si al grupului in general...

Performanta Eaton

Actualizari de preturi

Verifica actualizarile si profita de ocazie sa comanzi inainte de modificari. Vor intra in vigoare ajustari la preturile produselor, in conformitate cu dinamica pietei.

Parteneri Actualizari preturi

Chorus - partener Himel

Chorus devine oficial distribuitor de produse marca HIMEL - un producător și furnizor global de produse electrice solide, fiabile.

Parteneri Himel

Chorus - partener EAE

Chorus devine partener EAE pentru Romania - EAE ofera solutii inovatoare si performante pentru aplicatiile KNX.

Parteneri EAE

Achizitii prin SEAP

Chorus Research Engineering Distribution SRL este prezent in S.E.A.P. Produsele noastre pot fi achizitionate din catalogul publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

SEAP Chorus

Functionalitatile Flexo

Comutatoarele, prizele și accesoriile modulare reprezintă soluții versatile și de încredere pentru renovările de locuințe și birouri, în special pentru cei pasionați de proiectele de bricolaj....

Parteneri Himel