Power Defense - Intreruptor automat in carcasa turnata

Intreruptoare automate Eaton
12.04.2024

Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense de la Eaton sunt concepute special pentru sistemele de distributie a energiei. Sunt proiectate sa corespunda necesitatilor privind siguranta aplicatiilor in cladirile comerciale, cladiri de birouri sau locuinte.

MCCB-urile Eaton Power Defense pot distribui, comuta si controla sigur si fiabil energia electrica pentru constructiile comerciale de dimensiuni mari si mici. Prezinta o conceptie de protectie inovatoare si ofera functii de semnalizare si de diagnosticare a defectiunilor.

Intreruptoarele de tip Power Defense sunt un raspuns privind protectia de natura electrica a constructiilor prezente sau in curs de dezvoltare. Ele sunt dispozitive de protectie cu tehnologie electronica noua, incorporata ce pot fi interconectate cu diverse sisteme si aplicatii avand abilitatea de a genera date pentru a va ajuta sa optimizati performanta instalatiilor si capacitatea de a atenua distrugerile provocate de aparitia nedorita a arcurilor electrice, mentinand angajatii, clientii si utilizatorii finali in siguranta.

Power Defense - Un intrerupator construit pe o platforma comuna oriunde in lume
- MCCB-urile Power Defense sunt certificate la nivel global pentru a satisface cerintele tehnice locale, oferind utilizatorului in acelasi timp puterea de a construi si proiecta sisteme care pot fi utilizate oriunde in lume. Oriunde isi desfasoara activitatea Eaton, MCCB-urile Power Defense sunt prezente pe piata locala, fiind sustinute de reteaua globala de asistenta a Eaton, cu resursele potrivite pentru a minimiza timpul de livrare al proiectului si pentru a maximiza timpul de functionare.

- Instructiuni online, asistenta si un selector de produse

Integrarea de noi produse poate fi o provocare, motiv pentru care MCCB-urile Power Defense sunt disponibile cu instructiuni online, asistenta si selector de produse: aceste instrumente va ajuta sa va proiectati si sa va livrati proiectele rapid, imbunatatind in cele din urma profitul.

Sunteti conectat
Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense cu unitati de declansare electronice Power Xpert includ comunicatii integrate prin USB catre software-ul PXPM. Power Xpert Protection Manager (PXPM) de la Eaton ofera o interfata clara si intuitiva pentru utilizatori, care permite controlul, testarea si diagnosticarea prin intermediul unitatii de declansare electronice Power Xpert (PXR).

Sunteti protejat
Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense sunt perfecte pentru sistemul de distributie a energiei din cladirea dvs. comerciala, atelier sau alta infrastructura. Sunt concepute sa corespunda cerintelor pentru protectia electrica a aplicatiilor dvs., incluzand protectia electronica si termomagnetica si intreruperea energiei electrice intr-un mod sigur si fiabil in cazul aparitiei unui curent de defect.

Detalii tehnice

Sursa: www.eaton.com

Alte articole populare

AFDD-imagine

AFDD

AFDD este un dispozitiv inovator dezvoltat special pentru detectarea si deconectarea...

Intreruptoare automate Eaton
push-in-imagine

Tehnologia “Push In”

Beneficiile noilor game de protectii pentru motor PKZ si de contactoare DIL, cu borne...

Contactoare și demaroare Eaton
imelco-imagine

Apartenenta globala: IMELCO

Chorus Research Engineering Distribution SRL din Romania este un membru IMELCO din...

Marketing IMELCO