Tehnologia “Push-in”

Contactoare și demaroare Eaton
12.04.2024

Tehnologia "Push-in" - o afacere "Win-Win"

Beneficiile noilor game de protectii pentru motor PKZ si de contactoare DIL, cu borne de tip "Push-in", sunt evidente atat pentru tehnicieni cat si pentru cei responsabili de bugetul unui proiect. Conectarea sigura si fara instrumente a componentelor din tabloul electric simplifica munca tehnicienilor, iar reducerea cu pana la 50% a timpului necesar acestui proces eficientizeaza costurile companiei.

Protectii pentru motor PKZ

Intreruptoarele automate PKZ de protectie a motorului din seria Moeller de la Eaton combina protectia la scurtcircuit si protectia la suprasarcina intr-un singur dispozitiv. Sunt disponibile in doua versiuni de gabarit, acoperind intregul interval de curent de la 0,1 A la 63 A, iar acest lucru economiseste spatiul destinat stocurilor si simplifica planificarea oricarui proiect.

Caracteristici principale:

  • Intreruptoarele automate de protectie a motoarelor sunt actionate manual in conformitate cu IEC/EN 60947-4-1, VDE 0660 Partea 102
  • Maner rotativ cu indicator de pozitie de intrerupere ON & OFF
  • Daca este utilizat impreuna cu accesoriile corespunzatoare, intreruptorul automat poate fi transformat in intreruptor principal sau intreruptor de urgenta in conformitate cu EN 60204 si/sau VDE 0113
  • Caracteristici de izolare in conformitate cu IEC / EN 60947-3
  • Toate versiunile sunt rezistente la scurtcircuite pana la 50 kA (400 V)

Clemele push-in permit cablarea panoului de control printr-un singur clic. Gratie acestei tehnologii de conectare care nu necesita instrumente, cablarea devine mai rapida, mai sigura si mai eficienta.

Intreruptor automat PKZ de protectie a motorului | Eaton

DILM contactors

Contactoarele DIL din seriile Moeller de la Eaton sunt puternice, eficiente si versatile si pot fi combinate cu gama completa de relee de suprasarcina. Cele cu bobina cu alimentare in curent continuu se remarca prin consumul redus de energie, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere energetic si, de asemenea, reduce dimensiunea surselor de alimentare.
Caracteristici principale:

  • Dimensiunile de montaj DILM: 45 mm pentru curenti de pana la 32 A; 55 mm pentru curenti de pana la 72 A; si 90 mm pentru curenti de pana la 170 A
  • Omologari UL, CSA, Maritime, GOST-R
  • Domeniu de temperatura de la -25° C la +60° C
  • Contactoarele de pana la 38 A pot fi controlate direct de la un automat programabil

Tehnologia Push-in elimina nevoia de unelte si este de incredere pentru milioane de clienti din intreaga lume. Aceasta metoda simpla de cablare fara unelte ofera o conexiune sigura si un punct de contact care nu necesita intretinere - factori care, impreuna, echivaleaza cu o eficienta optima in instalare si intretinere.

Contactoare DILM7-170, DILL, DILK si DILMP | Eaton

WIN-WIN: Mai rapid, dar si eficient din punct de vedere al costurilor!

Un test practic efectuat in comun de Eaton si partenerii sai a confirmat economiile de timp considerabile care pot fi obtinute cu ajutorul tehnologiei Push-in. Unul dintre rezultatele surprinzatoare ale testului a fost acela ca bornele de tip "Push-in" nu numai ca ofera reduceri semnificative de timp in comparatie cu bornele cu surub, dar si fata de terminalele cu arc.

Source: www.eaton.com

Alte articole populare

AFDD-imagine

AFDD

AFDD este un dispozitiv inovator dezvoltat special pentru detectarea si deconectarea...

Intreruptoare automate Eaton
Power-Defense-imagine

Power Defense

Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense de la Eaton sunt concepute...

Intreruptoare automate Eaton
imelco-imagine

Apartenenta globala: IMELCO

Chorus Research Engineering Distribution SRL din Romania este un membru IMELCO din...

Marketing IMELCO